پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

آخرین وضعیت پرونده عامل جنایت هولناک خیابان گاندی | قاتل قصاص می‌شود؟

تحقیقات در پرونده مردی جوان که در خیابان گاندی، زن مورد علاقه اش را به قتل رسانده بود، تکمیل و به صدرو کیفرخواست منجر شد تا به زودی عامل جنایت در دادگاه کیفری محاکمه شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ این حادثه بیست و ششم فروردین در خیابان گاندی رخ داد. آن روز مردی جوان با زنی در خیابان درگیر شده و دیوانه وار با چاقو به زن جوان ضربه می‌زد. او سپس از آنجا گریخت و در کلبه‌ای واقع در یکی از روستا‌های استان گلستان پنهان شد، اما در نهایت مخفیگاهش لو رفت و دستگیر شد. او گفت: شهرزاد (مقتول) زن مورد علاقه ام بود، اما دیگر نمی‌خواست به ارتباطش با من ادامه بدهد. قرار بود با هم ازدواج کنیم، اما او دیگر مرا نمی‌خواست.

وی ادامه داد: روز حادثه با او قرار گذاشتم و می‌خواستم هر طور شده موبایلش را بگیرم تا آن را بررسی کنم. اما شهرزاد مقاومت می‌کرد. در نهایت موبایلش را گرفتم و شهرزاد به دنبالم امد تا آن را پس بگیرد. چاقو را برده بودم او را بترسانم و بتوانم با تهدید رمز گوشی را بگیرم. قصدم این بود که فقط بفهمم که آیا شهرزاد به من خیانت می‌کند یا نه؟ اما او می‌خواست گوشی را بگیرد و نمی‌دانم چه شد که از شدت عصبانیت حدود ۲۰ ضربه به او زدم. اما تا روزی که دستگیر شدم نمی‌دانستم شهرزاد فوت شده است.

این مرد پس از بازسازی صحنه قتل، روانه زندان شد. از سوی دیگر خانواده مقتول برای متهم درخواست قصاص کردند. با تکمیل شدن تحقیقات، کیفرخواست در پرونده صادر شد تا متهم به زودی دردادگاه کیفری پای میز محاکمه برود. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر